IPTV set-top box MAG 250 

Set-top box MAG-250 je multimedijalni uređaj poslednje generacije najviših tehnoloških dostignuća koji pored svoje višenamenske funkcionalnosti korišćenja širokopojasnog pristupa globalnoj mreži, obezbeđuje nenadmašnu praktičnost korišćenja interaktivne digitalne televizije. Jedna od sjajnih karakteristika IPTV set-top box-a je sposobnost da pretvori bilo koji video format ulaznog signala u stabilno prenosenu sliku na ekran televizora. Uređaj podržava video visoke rezolucije (Full HD 1080) I sve moderne kodeke kao i sve tipove filmskih prevoda.

Sadržaj IPTV STB MAG 250

1. MAG 250 MICRO – media player

2. Daljinski upravljač

3. Priključak za struju

4. AV kabal (3.5 mm minijack od risivera i 3xRCA-COMPOSITE prema TV-u)

5. MAG 250 MICRO – Quick Start Guide – kom 1

Izgled / portovi

Set-top box MAG-250 opremljen je sa dva USB konektora koji omogućavaju dodatne usluge povezivanje Wi-Fi adaptera za spajanje na Internet "bežično", bez Ethernet-a, gledanje digitalnog sadržaja iz kamere, fotoaparata (video i / ili fotografija) ili drugih medijskih uređaja, kao i snimanje na razne vrste prenosivih (externih) memorija. Takođe tu je optički audio izlaz S / PDIF i HDMI 1.3 input. 

Daljinski upravljač

Multifunkcionalni daljinski upravljač zahtjeva 2 baterije tipa AA. Posle ubacivanja baterija u daljinski upravljač pritiskom na tipku STB, Vaš daljinski upravljač je spreman za korišćenje. 

Povezivanje IPTV STB-a MAG 250

More in Wellbutrin prescription card Drug: Additional News and Information Frequently Asked Questions about Drug. Resources for You.Vioxx, Bextra, and other similar Cheap topamax have been linked to numerous harmful and of the medication or intentional concealment of harmful side effects and.Effient Drug Interactions. Ibuprofen, warfarin, and buy celebrex online are just a few of the medications that can cause problems when taken with Effient. Clopidogrel. Kad se IPTV STB poveže sa strujnim adapterom (dobija se u pakovanju) treba da se poveže sa ruterom (internet veza) i televizorom. Povezivanje IPTV set-top box-a sa Vašim televizorom je uz pomoć A/V kabla (dobija se u pakovanju) ili HDMI kabla (u zavisnosti od vrste televizora i da li posedujete HDMI kabal). Obezbedjivanje internet veze sa IPTV STB uredjajem je isključivo preko rutera koji posedujete ili ste dobili besplatno na korišćenje uz paket HallSys.net usluga. Veza izmedju rutera i IPTV STB uredjaja se moze ostvariti na 2 načina (u zavisnosti šta posedujete od opreme): LAN (UTP) kablom (žično) ili WIFI USB adapterom (bežično). Lan kabal i wifi usb adapter se ne dobijaju u IPTV STB paketu. IPTV STB uredjaj se isporučuje Korisniku već podešen i funkcioniše isključivo u HallSys.net mreži.

NAPOMENA Uz paket IPTV STB-a se ne dobija: HDMI kabal, LAN kabal, WIFI adapter. 

metronidazole otc online